Zasto odabrati nas?


MI SMO PROFESIONALNI

Imamo dokazan uspeh i renomirano preduzece u Srbiji. Mi osiguravamo da svi projekti budu uradjeni s najvećom profesionalnošću koristeći kvalitetne materijale, a klijentima pružamo podršku i dostupnost.


 MI SMO ODGOVORNI

Za nas je poštenje jedina politika i nastojimo dovršiti sve projekte integritetom, ne samo s našim klijentima, već i našim dobavljačima i izvođačima. Uz hiljade uspješnih projekata pod našim kontrolom, mi smo jedna od najpoželjnijih firmi u Srbiji.


MI SMO UVEK DOSTUPNI

Obvezujemo se da završimo sve projekte unutar vremenske linije postavljene s našim klijentima. Koristimo najbolje od tehnologije i alata kako bismo osigurali da se svi poslovi obavljaju brzo, ali i gledamo na detalje i osiguravamo da je sve ispravno.

Ko smo mi?

HandyMan Global d.o.o. je preduzece koja proizvodi i prodaje visoko kvalifikovane i pouzdane tehnicke uređaje za klimatizaciju i ventilaciju. Preduzece nudi kompletnu uslugu od savetovanja, projektovanja, gradnje do proizvodnje, montaže i puštanja u rad. Znanje, kvalitetna roba, inovativnost i ambicija su vriednosti koje osiguravaju uspjeh i konkurentnost preduzeca.

READ MORE
Naše obećanje kao izvođača radova je izgradnja vrednosti u svakom projektu, istovremeno pružajući stručnu ekspertizu, izuzetne usluge kupcima i kvalitetno odradjen posao.

Clients / Partners / Certificates

Client
Client
Client
Client
Client
Client